Christina Kjelsmark

140628 SPP 4168 kopier

Foråret er endelig på vej. Malerierne bliver lysere og skarpere i farven. Blomster, landskaber og heste på græs er de motiver, jeg ser uden for vinduet netop nu, og de præger også mine billeder. Jeg har netop udgivet min nye bog "Lad det blomstre - Blomstermalerier fra drøm til virkelighed". Den er fyldt til randen med blomstermalerier, tips og ideer til blomstermaleri. Læs mere om den på Facebook "Lad det blomstre" og på www.ArtAcademy.dk

Netop Nu.

Fra d. 17. juni og frem til midt i september deltager jeg i særudstillingen på Midtjyllands kunstcenter Habsoe.dk. Her vil både mine nyeste Færø malerier og blomster billeder blive udstillet på smukkeste vis. Følg med på kunstcentrets hjemmeside for mere info og tidspunkt for fernisering. 

Jeg arbejder ligeledes meget med både min fysiske kunstskole Kunstskolen Sønderbygaard og min virtuelle kunstskole www.ArtAcademy.dk - din kunstskole på nettet.  Nye kurser er lagt på nettet, og især blomster og landskabskurser forventer jeg bliver fuld besat hele sommeren, så vær ude i god tid. 

I juni rejser jeg til Færøerne og senere på efteråret til Malaga. Følg med på hjemmesiden og på facebook, hvor mine malerier dukker op.

Dansk flagEngelsk flag

FacebookYouTubeBloggerPinterest

 

Se mere om Kunstskolen Sønderbygaard og Art Academy